Dostupni linkovi

Tramecani: Policija nije zaštitila igrače Albanije


Pomoćnik selektora Albanije Paolo Tramecani rekao je da policija u Beogradu nije zaštitila gostujuće igrače u incidentima nakon prekida meča sa Srbijom.

"Mi smo shvatili da će to biti meč visokog rizika od trenutka kada smo stigli u Beograd. Međutim, nismo očekivali da ćemo biti gađani kamenjem i flašama, čak i naša klupa. Neobjašnjiva je činjenica da nas policija nije zaštitila, posle toga čak je i doprinela u napadima na naše igrače", iziavio je Tramecani za portal topkalčo24, a prenosi B92.

On je naveo da su huligani sa tribina hteli fizički da se obračunaju sa izabranicima Đanija de Bjazija, koji su pobegli u svlačionicu.

"Ostali smo u svlačionici do pola dva iza ponoći. Protivnici su mogli da se istuširaju i odu, ali mi ne. Rečeno nam je da je Bogdanov na terenu i ja mislim da je to dokaz koliko ova igra nije bila tretirana kao sport", kazao je Tramecani, misleći na huligana Ivana Bogdanova, koji je 2010. godine u
Đenovi prouzrokovao prekid utakmice između Italije i Srbije.

Italijanski stručnjak naglasio je da mora da pohvali svih 22 igrača na terenu, navodeći da su "pokazali primer". "Posle utakmice Nastasić, Kuzmanović i Ivanović pomogli su našim momcima da napuste stadion. Oni su možda bili i više uznemireni nego mi. To je bila najbolja poruka iz svega ovoga jer su iskazali veliko poštovanje prema protivnicima", zaključio je Tramecani.

XS
SM
MD
LG