Dostupni linkovi

Ćalović: Imam dokaze da je Beba Popović montirao snimak


Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora Vanja Ćalović je danas saopštila da ima dokaze da je sporni video snimak, o kome je danima pisao Informer i nju dovodio u vezu sa istim, montirao i postavio Vladimir Beba Popović.

Ona je povodom objavljivanja spornih tekstova kazala da se neće baviti bljuvotinama, izmišljotinama i montiranim snimcima.

“Svete mi se najprljavijom kampanjom koja je nezabilježena u Crnoj Gori. Razumijem histeriju Đukanovića jer smo ga spriječili da osvoji apsolutnu vlast u Podgorici”, kazala je na današnjoj konferenciji za novinare Ćalović.

“Vladimir Beba Popović je postavio video snimak i za to imamo dokaze. DPS misli da ćemo se bavljenjem namontiranog snimka skrenuti sa bavljenjem njihove krađe. Zna se iz koje je kuhinje došao snimak i zbog čega”, saopštila je Ćalović.

Prema njenim riječima ona i njena porodica su zahvalni svima na podršci i ovoj prljavoj podmetačini.

“Ne vidim poentu pokretanja postupka koja bi njima poslužila da se i dalje bave sa mnom. Pozdravljam reakciju tužilaštva ali sa zakašnjenjem. Poručujem im da kakve god prljave montaže budu imali da ću raditi ovaj posao dok živim i dišem pa neka se sa time nose”, istakla je Ćalović

Vrhovno državno tužilaštvo podnijelo Osnovnom sudu u Podgorici prijedlog da ovaj sud zabrani distribuciju Informera.

"Tužilaštvo traži od suda da donese Rješenje o privremenoj zabrani i distribuciji Inofrmera do pravosnažnosti sudske odluke o njegovoj zabrani", kazala je CPR Osnovnog suda Ivana Bečić.

Na konferenciji za novinare Ćalović nije odgovarala na pitanja glavnog i odgovornog urednika Informera Novaka Uskokovića.

XS
SM
MD
LG