Dostupni linkovi

Pucnjava ispred bolnice u Splitu


U krugu Kliničkog bolničkog centra Split na Firulama oko podneva je pod još nerazjašnenim okolnostima došlo do pucnjeva, u kojoj je jedan muškarac zadobio prostrijelnu ozljedu noge, no srećom nije bilo ozlijeđenih među ostalim pacijentima.

Splitska je policija Hini potvrdila kako se incident dogodio pred ulazom u Hitnu pomoć, no s obzirom da je očevid u tijeku za sada nemaju drugih informacija o uzrocima i okolnostima pucnjave.Također za sada nije točno utvrđeno u kojem je trenutku zapucano iz pištolja.

Kako Hina doznaje od svjedoka koji su se nalazili pred zgradom Hitne pomoći, u trenutku incidenta dvojica muškaraca su pred ulaz u Hitnu stigli crnim BMW-om šibenskih registracija. U jednom trenutku vozač BMW-a je dao gasa i zabio se u parkirana kola Hitne pomoći koja su se nabila na željeznu rampu pred ulazom.

Potom su muškarci izašli iz vozila i započeli svađu. Liječnik je pohitao u pomoć i u vozilu primjetio pištolj. Suvozaču u BMW-u je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da ima prostrijelnu ozljedu noge.

Vozač iz BMW-a je uhićen i liječnici ga pregledavaju kako bi utvrdili je li i on ozlijeđen.
XS
SM
MD
LG