Dostupni linkovi

Mandić: Nećemo u Đukanovićevu Vladu



Poziv crnogorskog premijera Mila Đukanovića iz Beograda srpskim političarima u Crnoj Gori da uđu u njegovu vladu, što se tiče Nove srpske demokratije, neprihvatljiv je i ponižavajući, kazao je za podgorički list “Dan” lider Nove Andrija Mandić.

Đukanović je u intervjuu za Radio televiziju Srbije ponovio poziv predstavnicima srpskih partija da uđu u vlast.

„Ja sam danas ponovio nešto što je poznato i što je javni poziv predstavnicima srpskih partija u Crnoj Gori od vremena kada smo imali poslednji predreferendumski duel. To je poziv izvolite uđite u vlast, vrata su otvorena. Od tada do danas sam to ponovio nebrojeno puta, to i sada činim pred kamerama“, ocenio je Đukanović.

Mandić je kazao da godinama Đukanović opstaje na vlasti zahvaljujući činjenici da nema dovoljno kondicije kod pojedinih opozicionih stranaka koje su poodavno trebale da dovedu do smjene režima u Crnoj Gori.

„Smena vlasti je u suštini smena Đukanovića i rukovodstva DPS-a koji su već godinama na vlasti u ovoj zemlji. Niko ozbiljan mnogobrojne koalicione partnere DPS-a nije doživljavao kao neki važan deo vlasti. Zbog toga i verujem da ne postoji nijedan opozicioni političar koji bi želio da bude Novak Kilibarda”, kazao je Mandić.
XS
SM
MD
LG