Dostupni linkovi

Beograd: Razrešeni direktori nekoliko javnih preduzeća


Sekretar Privremenog organa grada Beograda Goran Vesić rekao je u ponedeljak uveče da je to telo razrešilo i imenovalo sedam direktora javnih preduzeća kao i više sekretara i zamenika sekretara u gradskoj upravi.

"Ova odluka je doneta posle analize rada preduzeća, koja je trajala tri nedelje. Sve izvršene personalne promene su učinjene u interesu građana Beograda", naglasio je Vesić za agenciju Beta.

Privremeni organ je imenovao nove vršioce dužnosti direktora u JKP "Parking servis", JKP "Gradska čistoća", Turističkoj organizaciji Beograda čiji su direktori podneli ostavke.

Istovremeno, privremeni organ grada Beograda razrešio je dosadašnje vršioce dužnosti direktora i imenovao nove vršioce dužnosti direktora u JP "Infostan", JKP "Vodovod i kanalizacija", JP "Ada Ciganlija" kao i SC "Tašmajdan".

Privremeni organ je konstatovao da su dosadašnjim vršiocima dužnosti direktora u Direkciji za gradsko građevinsko zemljište, Zavodu za zaštitu spomenika kulture kao i Bitef teatru istekli mandati i imenovao je nove vršioce dužnosti.

Imenovani su novi direktori u Agenciji za investicije i stanovanje, Upravi za cene i Direkciji za javni prevoz. Privremeni organ grada Beograda je razrešio dosadašnjeg predsednika Planske komisije grada arhitektu Tomislava Đorđevića i dva člana komisije. Vesić je objasnio da su svi novoizabrani direktori, sekretari i zamenici sekretara postavljeni kao vršioci dužnosti.
XS
SM
MD
LG