Dostupni linkovi

Vučić se u utorak sastaje sa Čedomirom Jovanovićem


Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić pozvaće u utorak, 22. oktobra na razgovor predsednika LDP Čedomira Jovanovića, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

Vučić će poziv uputiti i drugim liderima stranaka, koji žele da razgovaraju o budućnosti Srbije, da iznesu primedbe na rad Vlade ili predloge i planove za prosperitet Srbije i bolji život njenih građana.

Potpredsednik Liberalno demokratske partije Bojan Đurić izjavio je danas da poziv za razgovore lidera SNS i vicepremijera Aleksandra Vučića još nisu zvanično dobili, ali da će se odazvat onog trenutka kada bude i formalno dostavljen.

"LDP je još pre desetak dana na sednici Glavnog odbora rekao da treba razgovarati sa predstavnica opozicije, ali i sa predstavnicima vlasti. U ovom trenutku razumem da je suština poziva, koji je usledio, razgovor o ključnim problemima u zemlji. LDP smatra da razgovore treba voditi i mi ćemo u tim razgovorima insistirati na onim čvrstim pozicijama koje su uvek bile karakteristične za LDP”, izjavio je Đurić u Kraljevu.
XS
SM
MD
LG