Dostupni linkovi

Srbija:Policija privela pripadanika Žandarmerije osumnjičenog za ubistvo


Policija privela pripadnika Žandarmerije zbog sumnje da je ubio i spalio dvojicu mladića, koji su juče pronađeni u izgorelom "audiju" kod Jagodine, saznaje B92.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnik Žandarmerije zaposlen u Kraljevu Aleksandar K. (33) priveden je kasno sinoć i suočen je sa dokazima.

Određena mu je mera zadržavanja, a slučaj je prosleđen Višem sudu i Tužilaštvu u Jagodini. Identitet ubijenih mladića je poznat, obojica su Jagodinci, ali će podaci zvanično biti saopšteni nakon DNK analize.

Spaljeni "audi TT" pronađen je juče ujutru na poljskom putu kod sela Ratković, a policija je odmah blokirala prilaz i tokom dana nije objavljivala nikakve detalje. Potvrđeno je samo da su u vozilu pronađena ugljenisana tela, da su na "audiju" potpuno izgorele i tablice, kao i da će se više znati posle analize DNK uzoraka uzetih iz tih tela.

Vjeruje se da je Aleksandar K. mladiće ubio hicima u glavu kod kraljevačkog sela Zakuta, a zatim ih na zadnjem sjedištu "audija" prevezao do atara sela Ratković gdje ih je zajedno sa vozilom zapalio.

Iako je u prvi mah delovalo da će zločin biti teže rasvetliiti, jer je od "audija" ostala samo školjka, ipak su pronađeni predmeti koji su poslužili kao veza sa Aleksandrom K. i ubijenim mladićima.

Kako pišu "Novosti", prema nezvaničnim informacijama motiv ubistva jesu neraščišćeni dugovi.

"Blic" javlja da ubijeni mladići nisu imali problema sa zakonom.
XS
SM
MD
LG