Dostupni linkovi

Đukanović otkazao sjednicu Vlade nezadovoljan radom ministara


Milo Đukanović, crnogorski premijer
Milo Đukanović, crnogorski premijer
Premijer Milo Đukanović odložio je sjednicu Vlade Crne Gore koja je bila planirana za danas zato što, nije zadovoljan radom pojedinih ministara na konkretnim poslovima, piše Pobjeda.

Premijer je vrlo jasno izrazio nezadovoljstvo učinjenim u protekloj nedjelji, i odgodio redovnu sjednicu Vlade za narednu očekujući da dnevni rad jasno oslika napor svih ministarstava da se krajnje ozbiljno posvete aktivnostima iz svojih resora – rečeno je u Vladi Crne Gore.

Na pitanje Pobjede o kakvim je konkretno očekivanjima riječ rečeno je da se „u trenutku kada se u vrhu Vlade kreiraju rješenja za nastavak finansijske konsolidacije i kada prijeko potrebne investicije postaju opipljive, od ministarstava očekuje da blagovremeno pripreme teren za odluke koje će ubrzati razvojne projekte“.

Prema informacijama Portala Analitika Đukanović je bio i nezadovoljan samim pripremama ministarstava za sjednicu kada je vidio dnevni red Vlade sa samo tri tačke dnevnog reda.

Đukanović je već duže vremena nezadovoljan radom pojedinih ministara a neke je i javno kritikovao na posljednjim sjednicama Vlade.
XS
SM
MD
LG