Dostupni linkovi

Novi Sad oblepljen plakatima protiv Bojana Pajtića


Širi centar Novog Sada danas je oblepljen plakatima na kojima piše "Leti, leti, leti Bojan", čime se aludira na smenu predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića.

Centar Novog Sada od sinoć je oblepljen plakatama protiv predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića, na kojima piše "Leti, leti, leti, Bojan", a zgrada Vlade Vojvodine je predstavljena kao svemirski brod.

Na dnu plakata nalazi se internet adresa www.trecasrbija.rs, što je adresa sajta političke organizacije "Treća Srbija", koja je članica vladajuće koalicije u Novom Sadu.

Lider "Treće Srbije" Miroslav Parović potvrdio je Tanjugu da ta organizacija stoji iza izrade i lepljenja plakata, dodajući da plakati nemaju veze sa mitingom zakazanim za petak, na kome će učestvovati i "Treća Srbija", već je, kako je rekao, "ta akcija planirana ranije".

"Plakati predstavljaju nastavak političke kampanje kojom tražimo raspisivanje vanrednih pokrajinski izbora, kako bi se pokrajina uvela u redovno stanje", izjavio je Parović, navodeći da je akcija lepljenja plakata najavljena na sajtu "Treće Srbije".
XS
SM
MD
LG