Dostupni linkovi

Beograd: Depeche Mode izložba u Noći muzeja


Jubilarna 10. Noć muzeja neće biti samo mesto okupljanja ljubitelja izložbi i zabave već i fanova benda Depeche mode. Dan pred beogradski koncert, u okviru Noći muzeja 18. maja, biće organizovana izložba u UK Parobrod, posvećena ovom bendu.

Materijal je moguće dostaviti i u digitalnom obliku, a za sva pitanja organizatore možete kontaktirati na mail kontakt@nocmuzeja.rs. Rok za slanje materijala je 25. april. Svi prikupljeni materijali biće vraćeni vlasnicima po završetku izložbe, a više informacija može se pronaći na sajtu Noći muzeja.

Izložba pod nazivom "World in My Eyes” zamišljena je kao zajednički poduhvat Noći muzeja i obožavalaca benda Depeche Mode. Organizatori pozivaju sve fanove benda da podele svoje materijale koji imaju o bendu i tako učestvuju u izložbi.

Noć muzeja će, zajedno sa svojim partnerima, nagraditi vlasnike najboljih eksponata kartama za koncert Depeche mode, novi albumom, biografijom benda i još po nekim iznenađenjem. Pored izložbe svi posetioci imaće priliku da napišu svoju poruku bendu pred koncert u Beogradu.
XS
SM
MD
LG