Dostupni linkovi

Hrvatski premijer u ponedjeljak i utorak u BiH


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u ponedjeljak i utorak, 8. i 9. aprila, boravit će u posjeti Bosni i Hercegovini, gdje će obići nekoliko hercegovačkih općina, kulturno-historijskih spomenika i otvoriti Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2013, saopćeno je iz Vlade RH.

Hrvatski premijer će u ponedjeljak posjetiti Stolac, gdje će razgovarati sa dužnosnicima i privrednicima općina Stolac i Ravno. Nakon sastanka, Milanović i njegova delegacija obići će Ošaniće, nekada glavni grad heleniziranog ilirskog plemena Daorsa, a potom i Radimlju, najpoznatiju nekropolu stećaka u Bosni i Hercegovini.

Zoran Milanović će potom posjetiti Čapljinu i razgovarati s dužnosnicima općine, nakon čega će posjetiti Međugorje i održati sastanak s dužnosnicima općina Ljubuški i Čitluk.

U okviru posjete Hercegovini, hrvatski premijer će obići i župni ured Sv. Jakova apostola, saopćeno je iz Vlade RH.

Milanović bi, kako je planirano, u ranim večernjim satima trebao stići u Mostar gdje će susresti s msgr. Ratkom Perićem, biskupom mostarsko-duvanjskim.

U utorak, 9. aprila, predsjednik Vlade RH Zoran Milanović će se obratiti na otvorenju 16. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2013. i obići paviljone sajma.
XS
SM
MD
LG