Dostupni linkovi

Medojević: Vujanović da se povuče iz kampanje, Medenica i Čarapić podnesu ostavke


Nebojša Medojevič iz opzicionog Demokratskog fronta
Nebojša Medojevič iz opzicionog Demokratskog fronta
Član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević pozvao je predsjedničkog kandidata DPS-a Filipa Vujanovića da se povuče iz izborne kampanje a predsjednce Apelacionog i Vrhovonog auda Svetlanu Vujanović i Vesnu Medenicu kao i državnu tužiteljku Ranku Čarapić da podnesu ostavke zbog, kako je naveo, odluke Apelacionog suda da oslobodi članove narko - kartela Darka Šarića.

Medojević je na današnjoj konferenciji za medije, kojoj su pored njega prisustvovali i članovi Predsjendištva Andrija Mandić i Predrag Bulatović, rekao da je Duško Šarić oslobođen da ne bi govorio o „svojim vezam sa državnim vrhom i korumpiranim vrhom policije“.

"Pozivamo Svetlanu Vujanović, Ranku Čarapić i Vesnu Medenicu da podnesu neopozive ostavke jer su svojim nečinjenjem u slučaju narkoklana Šarić ugrozili nacionalne interese i evropske integracije Crne Gore. DF poziva Filipa Vujanovića da povuče svoju kandidaturu za predsjednika Crne Gore jer se radi o kontinuitetu odluka i njega kao predsjednika koji je abolirao jednog od vodećih članova narko klana Darka Šarića i odluke Svetlane Vujanović da oslobodi vrlo važne članove tog narko – klana – rekao je Medojević na konferenciji za medije posvećenoj odluci Apelacionog suda da oslobodi Duška Šarića i Jovicu Lončara od optužbi za kriminalno udruživanje.

Lider DF je pozvao na zakazivanje hitne sjednice parlamenta i sudskog savjeta na kojoj bi se razmatrala ova pitanja.

"Svuda u okruženju se osuđuju članovi narko - kartela Šarić samo u Crnoj Gori pripadnici kriminalnih organizacija bivaju tretirani kao što je to juče uradio apelacioni sud na čelu sa Svetlanom Vujanović" rekao je Medojević.
XS
SM
MD
LG