Dostupni linkovi

SNS: Jovanović pokazuje nervozu zbog rada Vlade


Srpska napredna stranka je današnji govor predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića ocenila kao "istup" i navela da bi lideru LDP-a "bilo bolje da odgovori zbog čega su najednom utihnule sve njegove prozivke tajkuna".

"Jovanoviću bi bolje bilo da odgovori... na koji način je naprasno nakon druženja sa kriminalcima iz Šilerove postao vrlo bogat čovek, odakle mu novac da kupi preduzeće 'Fidelinka', a kada je reč o Kosovu i Metohiji, da konačno precizira svoj stav u vezi teritorijalnog integriteta Republike Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

Jovanović je na današnjem Glavnom odboru LDP-a kritikovao predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali i premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

On je rekao da LDP neće podržati novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju i upozorio da su sve ideje na kojima je građena Srbija fatalno ugrožene, a da evropska ideja nikada nije bila slabija.

Iz SNS-a navode da "uplašeni, poput Čedomira Jovanovića, sve češće pokazuju nervozu i besmislenim izjavama pokušavaju da diskredituju sve što Vlada čini, a što od Srbije, između ostalog, traži i Evropska unija".
XS
SM
MD
LG