Dostupni linkovi

Severna Mitrovica: U tuči povređene dve osobe


Dvojica Srba povređena su danas u severnom delu Kosovske Mitrovice u tuči u kojoj je učestvovalo najmanje pet osoba. Povređeni su zbrinuti a identifikacija osumnjičenih je u toku.

Zamenik regionalnog direktora Kosovske policije Ergin Medić potvrdio je da se incident dogodio u severnom delu Mitrovice na putu koji vodi ka naselju Suvi Do.

“Jedno lice je zadobilo povrede glave od udarca tupim predmetom a druga žrtva ima povrede na leđima. Imamo neke preliminarne informacije o osumnjičenima i radimo na njihovoj identifikaciji”, kazao je Medić.

Medić kaže da se radi o težem narušavanju javnog reda i mira, a u incidentu je korišćeno, prema njegovim rečima, i oružje, sa kojim je najverovatnije jedan od napadača udario jednog od povređenih u glavu. On tvrdi da pucnjave nije bilo.

Ovo je treći incident u poslednja 24 sata u Kosovskoj Mitrovici. U dvorištu porodične kuće čiji je vlasnik Srbin sinoć je odjeknula eksplozija a nešto ranije zbog pretnji službenicima NLB banke Policija Kosova uhapsila jednu osobu srpske nacionalnosti iz severnog dela Mitrovice.
XS
SM
MD
LG