Dostupni linkovi

Policija: Keljmendi nije u Crnoj GoriCrnogorska policija saopštila je danas da Naser Keljmendi nije u Crnoj Gori.

U kratkom saopštenju povodom današnjih hapšenja članova kriminalne grupe u Bosni i Hercegovini (BiH), za koje se sumnja da su pocinili veći broj ubistava i trgovali drogama, a čiji je cilj hapšenje Keljmendija, crnogorska policija navodi da od kolega u regionu do sada nije dobila nikakav zahtev.

"Ako naši partneri iz Bosne i Hercegovine budu tražili pomoć, mi ćemo se u punom smislu ukljuciti", rekao je ranije danas agenciji Beta direktor crnogorske policije Božidar Vuksanović.

Pojedini mediji u regionu objavili su ranije danas da je Keljmendi pobegao u Crnu Goru.

Keljmendi u Ulcinju poseduje hotel "Casa Grande" i nedavno je kažnjen sa 10.000 evra zbog nelegalne gradnje. U jednom intervjuu saopštio je da je finansirao referendumsku kampanju 2006. u Crnoj Gori, te da je donirao i vladajuću Demokratsku partiju socijalista (DPS).

Lider te partije Milo Đukanovioć je, međutim, negiraio da poznaje Keljmendija, te da mu nije poznato da je on, na bilo koji način, finansirao DPS.

Prema navodima nekih nevladinih organziacija, narko bos je povezan i sa Prvom bankom, koju kontroliše brat Mila Đukanovića, Aco Đukanović.
XS
SM
MD
LG