Dostupni linkovi

Afera Agrobanka: Određen pritvor osumnjičenima


Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je da je Radoslavu Sekuliću i još četvoro osoba uhapšenih u aferi Agrobanka određen pritvor do 30 dana.

Pritvor je određen Radoslavu Sekuliću, Dušku Sekuliću, Dragomiru Jovanoviću, Borki Filipović i Milanu Stefanoviću, kaže tužilac Radisavljević i dodaje da je takođe doneta odluka o proširenju istrage protiv osumnjičenih u aferi "Agrobanka". Radisavljević je rekao da je odluka o proširenju istrage doneta na osnovu dosadašnjih saslušanja 10 osumnjičenih.

Nenadu Maričiću, Dušku Šunjaveriću, Bratislavu Mihailovića, Dragovanu Milinoviću i Snežani Paunović određena je mjera zabrane napupštanja stana, precizirao je Radisavljević za B92.

Tužilac je naveo i da se istraga nastavlja saslušanjem svedoka kao i da policija i tužilaštvo kroz druge dokazne radnje "proveravaju i ostale sporne kredite i bankarske garancije Agrobanke date drugim licima koje nisu pokriveni isttragom pokrneuotm 8. avgusta".

Zbog osnovane sumnje o umiješanosti u aferu nazakonitog poslovanja "Agrobanke", uhapšeno je 10 osoba, od kojih je za pet određen pritovr do mesec dana.
XS
SM
MD
LG