Dostupni linkovi

Članovi DS i URS iz Kuršumlije traže da ih Nikolić hitno primi


Članovi URS-a i DS, koje su njihovi direktori angažovali da čiste Kuršumliju, uputili su pismo predsedniku Tomislavu Nikoliću i zatražili da ih hitno primi.

Siniša Vacev, član URS, koji je radnik sportskog centra, i jedan od angažovanih na čišćenju grada, kaže da je situacija nepodnošljiva jer im se, kako tvrdi, gotovo svakodnevno preti novim kaznama. Zato su odlučili da se obrate predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.

"Svaki dan imamo nove kazne, zbog davanja izjava novinarima. Poslednja kazna, kada nam je zbog izjave agenciji Beta i TV b92, ukinuta hrana, prevazilazi sve granice humanosti. Ja ne znam šta nas čeka sutra na poslu, nakon ove izjave, obzirom da su najavili da će pooštriti mere prema svima nama", kazao je Vacev.

On dodaje da su radnici odlučili da se obrate predsedniku Srbije jer u Kuršumliji nemaju od koga da očekuju zaštitu.

"Predsednika ćemo upoznati sa problemima, s kojima se suočavamo proteklih dana i zatražićemo ,da po hitnom postupku zaustavi ovaj politički teror i iživljavanje nad nama", kazao je Vacev.

Pismo predsedniku Srbije potpisali su članovi Ujedinjenih regiona Srbija i Demokratske stranke.

Inače, predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić, u izjavi za Betu kaže da nije u pitanju politički progon, i da su svi dobrovoljno prisatli da čiste grad.
XS
SM
MD
LG