Dostupni linkovi

Policija potvrdila da je pronađeno tijelo Meksikanke ubijene u Splitu


Splitska je policija danas službeno potvrdila da je tijelo koje je jučer pronađeno u Park-šumi Marjan, tijelo nestale Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo za kojom se tragalo od srijede, izvijestila je danas PU splitsko-dalmatinska.

"Obavljeno je prepoznavanje i utvrđeno je da se radi o nestaloj 31-godišnjoj državljanki Meksika", stoji u službenom priopćenju splitske policije.

Na tijelu su pronađeni tragovi nasilne smrti, a policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom poduzima opsežne mjere i radnje na otkrivanju počinitelja i okolnosti smrti, dodaje se u priopćenju.

Provest će se DNA analiza, a u istraživanje su uključeni i policijski službenici Ravnateljstva policije, odnosno Uprave kriminalističke policije, te Centra za kriminalistička vještačenja i ispitivanja.
Kako ne bi ugrozili istragu, policija i Državno odvjetništvo ne žele iznositi pojedinosti.

Za sad još nema osumnjičenih za zločin, a policija radi na otkrivanju počinitelja i prikuplja dokaze te ne želi komentirati medijske napise o pojedinostima istrage o nasilnoj smrti tridesetjednogodišnje
Meksikanke.

Rezultati obdukcije tijela koja je počela sinoć na Odjelu patologije NKliničkog bolničkog centra (KBC) Split još nisu poznati. Policija poziva sve koji mogu pomoći na bilo koji način da im se jave.
XS
SM
MD
LG