Dostupni linkovi

Meksikanka na Marjanu ubijena i zakopana?


Potraga za nestalom Meksikankom Selenom Margaritom Graciano Macedo dobila je danas tragičan završetak, kao što se na temelju razvoja događaja moglo i pretpostavljati.

Nedaleko od mjesta na kojem su prije dva dana pronađene njezine stvari, pripadnici HGSS pronašli su tijelo, koje je bilo zakopano i navodno masakrirano, prenosi portal Index.hr.

O otkriću su odmah obaviješteni policija te tužiteljica Julijana Stipišić. Na mjestu pronalaska tijela otpočeo je očevid, iz Zagreba se očekuje tim forenzičara iz MUP-ovog centra Ivan Vučetić.

Na vrhu Marjana zavladala je velika pomutnja. Policija zasada ne želi potvrditi je li pronađeno Selenino tijelo dok se ne obavi identifikacija. O uzrocima smrti trebalo bi se znati nakon obdukcije koja je već naložena. S obzirom da je nedaleko pronađen Selenin fotografski aparat uz krvavi nož, pretpostavlja se da je njime i ubijena.

Tko bi to mogao napraviti zasad nije najjasnije. Kako doznajemo, Selenin brat Emanuel, koji je i nestanak prijavio prije tri dana, skinuo je svaku sumnju sa sebe. Policiji su bili sumnjivi neki dijelovi njegovog alibija pa su ga jučer držali cijeli dan na ispitivanju. Sve su raščistili, Emanuel danas surađuje s policijom te se pretpostavlja da će ga odvesti da izvrši identifikaciju tijela.

Splitska policija i GSS tri dana su intenzivno tragali za 31-godišnjom Meksikankom kojoj se nakon šetnje na Marjanu izgubio svaki trag. Policija je razgovarala s niz osoba ne bi li došla do korisnih informacija o okolnostima nestanka.
XS
SM
MD
LG