Dostupni linkovi

Crna Gora: Demokratski front predstavio logo, stilizovana trobojka, mješavina ćirilice i latinice


Član predsjedništva nove političe grupacije u Crnoj Gori i zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije Goran Danlović, predstavio je danas audio – vizuelni identitet Demokratskog fronta.

Logo DF-a čine znak, slogan jedinstvo, jednakost, demokratija ispipsn ćirilicom i ime Demokratski front ispisan latinicom, iznad koga se nlazi stilizpovana trobojka u obliku goluba koji nosi maslinovu grančicu.

Zvančna pjesma DF-a je, kako je saopšteno, Oda radosti, himna Evropske unije i biće korišćena u cjelini i u djelovima a posebno je, kako je naglašeno, važna druga strofa jer vjerujemo da on suštinski odgovara DF-u. Naslov DF je dizajniran tako da dva slova spjaja jedna silueta mosta evropskih vrijednosti.

Predstavljanju simbola DF-a u prostorijama Pokreta za promjene prisustvovali su i portparoli PzP-a i Nove Koča Pavlović i Jovo Vučurović

Osnovna populistička i suštinska pitanja su proizvedena iz mašinerije Demokratske partije socijalista i dalje je navodno ugrožena nezavisnost Crne Gore od Srbije koja kako oni kažu radi ukontinuitetu preko svjih ekspozitura nas izdajnika. To je uvjek i izgovor da se nastavi sa totalitarizmom kontrolom mišljenja djelovanja uzurpacijom medija. Trude se da izbori budu nepošteni – rekao je Danilović i ističe da je suština simbola koje je DF usvojio da obesmisli to djelovanje DPS-a.
XS
SM
MD
LG