Dostupni linkovi

Srbija: Uhapšen vlasnik "Triniti trevela"


Policija je lišila slobode vlasnika i direktora privrednog društva "Trinity travel" zbog sumnje da je deo novca od uplaćenih turističkih aranžmana zadržavao za sebe i pozvala sve oštećene građane koji su imali probleme s tom agencijom da to prijave, saopštio je u ponedeljak MUP Srbije.

MUP je naveo da policijski službenici beogradske policije nastavljaju rad na utvrđivanju činjenica vezanih za poslovanje "Trinity travel", čije sedište je u Beogradu.

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je prethodno Tanjugu da je osumnjičeni lišen slobode u saradnji kriminalističke i beogradske policije sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom.

Dačić je naveo da osumnjičeni nije novac uplaćivao na račun "Triniti travela" čime je propustio da uplati dogovorene aranžmane hotelijerima na ugovorenim destinacijama.

"Time je onemogućio putnicima da realizuju svoja putovanja, pri čemu im nije izvršen povraćaj novčanih sredstava usled nepružanja usluge", dodao je on.

Avion sa grupom srpskih turista, čiji je povratak iz egipatskog letovališta Hurgada bio neizvestan, jer turistička agencija "Triniti travel" koja je organizovala prevoz, nije izmirila obaveze prema egipatskoj aviokompaniji Er Kairo, sleteo je jutros na beogradski aerodrom, dok je drugi let za Beograd iz Hurgade zakazan za večeras u 21.00 sat.
XS
SM
MD
LG