Dostupni linkovi

Druga žrtva nesreće na reliju na Tari


Dragiša Jakovljević iz Petrovca na Mlavi druga je žrtva nesreće na reliju Bajina Bašta-Kaluđerske bare na Tari koja se dogodila u nedelju.

U udesu dogodio tokom međunarodne brdske trke "Tara 2012" vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, uleteo u publiku i tom prilikom povredio četvoro ljudi, od kojih je dvoje kasnije preminulo.

Povređeni mladić iz Bajine Bašte umro je na putu do bolnice, dok je drugi muškarac preminuo u užičkoj bolnici.

Devojka sa teškim povredama glave je iz užičke bolnice hitno prebačena u Beograd.

Van životne opasnosti se nalazi tinejdžer, koji je prebačen na dečiju hirurgiju užičke bolnice, prenose beogradski mediji.

Vozač Branimir Simić iz BiH na oko 500 metara od cilja, kod Jasikovice, u desnoj krivini je izgubio kontrolu nad vozilom i uleto u publiku.

Predstavnik auto-kluba "Balkan", organizatora trke "Tara 2012", Dragan Simić izjavio je danas da je sve bilo preduzeto da se trka obezbedi i da je publika bila uklonjena sa nebezbednih mesta, na kojima je bio pojačan broj redara.

"Pre nego što je trka puštena, pomereni su ljudi, sve je napravljeno po elaboratu, tako da istražujemo zbog čega je neko bio na tom mestu i izaći ćemo kasnije sa tim u javnost", rekao je Simić RTS-u.
XS
SM
MD
LG