Dostupni linkovi

Tuča u avionu JAT-a izazvala paniku


Dvojica putnika potukla su se u JAT-ovom avionu tokom leta na liniji Majorka - Beograd, što je izazvalo paniku među putnicima.

Prije sletanja u Beograd na letu iz Majorke u noći s četvrtka na petak dvojica putnika, koji su tokom leta sjedili jedan do drugog, posvađali su se oko naslona za ruke, a po tom počeli i udarati pesnicama.

Kabinsko osoblje i drugi putnici jedva su uspjeli da ih razdvoje, a po slijetanju aviona oko 2.40 obojicu je privela policija.

Jedna od putnica rekla je "Novostima" da su se dva muškarca počeli svađati odmah pošto su sjeli jedan do drugog, a razmjena udaraca između njih dvojice počela je neposredno pošto se upalio signal za vezivanje pojaseva.

Ona je rekla da je djevojka jednog od izgrednika toliko vrištala da su putnici pozadi pomislili da se avion ruši. U zadnjem dijelu aviona zavladala je panika, jer putnici nisu znali šta se dešava.

Sukobljeni mladići svojim su ponašanjem ugrozili i trudnicu koja je sjedila iza njih, jer se sjedište tokom njihovog pesničenja neprestano naginjalo unazad. "Prava je sreća da je nisu povredili", rekla je sagovornica "Novosti".
XS
SM
MD
LG