Dostupni linkovi

Kadija demantuje da je izbacio majku, decu i monahinju



Milo Kadija, vlasnik etno sela "Kadmi" na Njegušima demantovao je da je iz svog restorana izbacio Veselinku Rajković sa petoro dece i monahinju Srpske pravoslavne
crkve, o čemu je u ponedeljak pisao podgorički list "Vijesti".

Kadija je danas izjavio za internet "Portalanalitika" da je od prošle subote, kada se pomenuti incident navodno dogodio, dobio oko 200 pretećeih poruka, sa veoma grubim psovakama, upućenim njemu, Crnogorcima i Crnogorkama.

Kadija je izneo i svoje viđenje onog što se dogodilo u njegovom restoranu u Njegušima.

"Sedeo sam ispred lokala sa sedam-osam osoba, kada su stigle monahinja i ova žena (Veselinka Rajković), sa decom. Stigle su besnim džipom koji je vozila monahinja. Pozdravile su nas sa 'Pomaga bog', a mi odgovorili sa 'Bog vi pomoga'", rekao je Kadija.

Prema njegovim rečima, "one su ušle unutra i naručile srpsku cicvaru, na šta im je konobarica rekla da ima samo crnogorski kačamak, i da bi morali malo da sačekaju".

"Monahinja je onda kazala 'kako nemate, kad je ovđe sve pola srpsko, pola crnogorsko'", ispričao je Kadija "Portalanalitici".

On tvrdi da je gošćama potom rekao da je u njegovom restoranu "sve moje i crnogorsko", i da su se one na to nasmejale i izašle.

"Napisali su za mene da mrzim Srbe i da ih zato nisam uslužio. Pa ja godinama radim sa 10 agencija iz Srbije. Kod mene u restoranu imam šest radnica iz Srbije. I konobarica koja je usluživala gošće je iz Kragujevca. E sad, ne volim baš kad me sa vrha Srpske pravoslavne crkve nazivaju komunističkim nakotom. Ja sam čovek, a ne
životinja", kaže Kadija.
XS
SM
MD
LG