Dostupni linkovi

OI: Nepoznata žena omela indijske sportiste


Misteriozna žena probila se do indijskih sportista tokom svečanog defilea na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu, zbog čega je delegacija ove zemlje zatražila izvinjenje od organizatora.

Vršilac dužnosti šefa indijske delegacije PKM Radža izjavio je za list „Tajms of Indija“ da je incident osramotio Indiju pred čitavim svijetom.

Na fotografijama se vidi nepoznata žena u crvenoj i plavoj odjeći kako hoda pored nosioca indijske zastave, rvača Sušila Kumara, dok su svi indijski sportisti obučeni u žute sarije i plave sakoe.

„NJoj tu nije bilo mjesto. To je bio očigledan slučaj upada. O tome razgovaramo sa organizatorima“, rekao je Radža, a prenosi AFP.

On je dodao da niko iz indisjke delegacije ne zna ko je ta osoba, niti zašto joj je bilo dozvoljeno da hoda sa indijskim sportistima. Radža je podsjetio da u defileu učestvuju samo sportisti i zvaničnici delegacija.

„Ovo je bilo bizarno. Zatražićemo izvinjenje. Idijski tim prikazan je na samo deset sekundi, a čini se da je ova gospođa privukla svu pažnju“, rekao je šef indijskog olimpijskog tima u Londonu.
XS
SM
MD
LG