Dostupni linkovi

Čačak:Cjenovnik narkotika u dvorištu škole


U prolazu školskog dvorišta Prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku tokom vikenda osvanula je reklama i cenovnik "popularnih" narkotika.

U Policijskoj upravi Čačak kažu da služba kliriminalističkih tehničara radi na otkrivanju počinilaca, prenosi B92.

Tehničari su danas bili na terenu, fotografisali grafit, uzeli uzorak i rade na identifikaciji lica koje je to počinilo, rekla je Tanjugu zamenica PR Policijske uprave Čačak Vesna Ristanović.

"Za osam godina, koliko postoji škola ništa slično se nije dogodilo. Nadam se da će nadležne službe učiniti sve da se počinioci otkriju, a roditeljima poručujem da nemaju razloga za brigu, jer su njihova deca sigurna", kazao je direktor škole Dragan Kovačević Tanjugu.

Međutim, roditelji su zabrinuti, naročito posle saznanja da je u pitanju "važeći cenovnik" na ovdašnjem crnom tržištu narkotika.

Žaklina S, majka jednog učenika Prehrambeno-ugostiteljske škole, iznenađena je jer su zaposleni u školi vrlo strogi kada je u pitanju očuvanje namještaja i same zgrade, ali insistira da se odgovorni pronađu i kazne.

Čačanski srednjoškolci, međutim, nisu zatečeni viješću da se cjenovnik skanka, čarobne pečurke, heroina, eksera, spida i LSD-a javno prikazuje u dvorištu jedne škole, i jedino je, kako kažu, "čudno što nije ispisan i broj telefona".
XS
SM
MD
LG