Dostupni linkovi

EXIT zatvaraju Guns N' Roses


Poslednje večeri ovogodišnjeg Exita na glavnoj festivalskoj bini nastupiće dva velika imena muzičke scene bend Guns N' Roses i Wolfmother.

Legendarni "Gansi" će svoj koncert početi u 11 časova, a pre njih će publiku zagrejati Wolfmother koji nastupaju u 21.15 sati. Na Mejn stejdžu će poslednjeg dana nastupiti i domaći bendovi Žene kese i Partibrejkersi.

Na Fjužn (Fusion) bini publiku danas očekuje nastup švedskog elektro pop benda LIttle Dragon, zatim Dječaci iz Hrvatske, francuski bend Citizens, a poslednji nastup na ovoj bini za ovu godinu biće Eyesburn iz Beograda.

U okviru projekta "Multikulturalizam u muzici", čiji je cilj da pokrene saradnju po pitanju muzičkog multikulturalizma u celoj Evropi, na Fjužn bini će se predstaviti i sastav Buraka Som Sistema.

Dance arena će poslednjeg dana festivala ugostiti Knife Party, di-džej dvojac sastavljen od nekadašnjih članova benda Pendulum, a potom i Lorena Garniea.

Na Eksploziv bini, namenjenoj ljubiteljima tvrdog gitarskog i metal zvuka, pola sata posle ponoći nastupiće legendarni bend D.R.I. iz Amerike.

Na Peep šou bini koja je prvi put pretstavljena na Egzitu ove godine, u dva sata će nastupiti nesvakidašnji di-džej Lenhart tejps , koji muziku pušta sa audio kaseta i četiri vokmena.

Trinaesti po redu Egzit festival u Novom Sadu počeo je u četvrtak 12. jula, a završava se danas.
XS
SM
MD
LG