Dostupni linkovi

Vučić pozvao Tadića da kaže koji tajkuni utiču na SNSVršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas lidera Demokratske stranke (DS) Borisa Tadića da kaže koji je tajkun uticao
na SNS i njega ili da se javno izvini.

"Ako ga ne bude stid da kaže to ime, ja neću biti u Vladi Srbije i neće biti SNS u Vladi Srbije. On (Tadić) je bio taj koji je stvarao tajkune i napravio najmoćnije tajkune od potpredsednika DS-a", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle razgovora s delegacijom Ujedinjenih regiona Srbije (URS) o formiranju nove Vlade.

Vučih je pozvao Tadića da kaže ko od tajkuna ima makar i najmanji uticaj na politiku SNS-a, i dodao da čeka njegov odogovor.

Lider URS-a Mlađan Dinkić rekao je da je Tadićeva izjava da se za vreme njegove Vlade nijedan tajkun nije obogatio "u najmanju ruku smešna".

Povodom izdvajanja novca iz budžeta za predsedavanje Vuka Jeremića Generalnom skupštinom UN, Vučić je rekao da 15.000 dolara za iznajmljivanje stana i 30.000 evra za mesečne troškove građani Srbije u ovom trenutku ne mogu da plaćaju.
XS
SM
MD
LG