Dostupni linkovi

U centru Beograda zapaljen ferari


U garaži u Pajsijevoj ulici 4 u Beogradu jutros oko četiri sata zapljen automobil "ferari". U požaru nije bilo povređenih.

Požar je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, potvrdila je zamenica načelnika Uprave za vanredne situacije u Beogradu Dragana Radosavljević. Vozilo nije potpuno izgorelo, nego je oštećen njegov enterijer, vatrogasci su spasili od vatre oko 30 automobila, a preventivno je evakisano 70 osoba iz zgrade u kojoj se nalazi garaža, rekla je Radosavljević.

Vatrogasci su u 03.46 časova dobili poziv da je izbio požar u objektu koji se nalazi izmedju Balkanske i Pajsijeve ulice, rekla je Radosavljević.

Reč je o poslovno-stambenom objektu gde se nalazi i hotel "Lajf dizajn", a požar je izbio u podzemnoj garaži koju koristi taj hotel, objasnila je Radosavljević.

RTS je javila da su dvojica mladića iz sivog "bmv" zapalili "ferari", a zatim pobegli sa lica mesta. Policija ih je jurila, ali su uspeli da uteknu u Savskoj ulici. Snimljeni su kamerom u trenutku kada izlaze iz garaže.

Garaža u kojoj je duže vreme bio parkiran i ovaj automobil, prema rečima stanara, pripada hotelu i vlasnicima luksuznih stanova, naveo je RTS.
XS
SM
MD
LG