Dostupni linkovi

Mićunović: Vlada Srbije za 7 do 10 dana


Predsjednik Političkog savjeta DS Dragoljub Mićunović ocijenio da će za nedjelju do 10 dana biti jasna situacija o tome ko će formirati novu Vladu Srbije.

Prema nekim očekivanjima trebalo bi već naredne nedelje da imamo jasnu situaciju. Ne očekuje da se to otegne u nedogled i mislim da će se ubrzati procesi i da ćemo, nadam se, za nedjelju do 10 dana, imati jasnu situaciju", rekao je Mićnović novinarima u Beogradu.

On je istakao da postoje dvije varijante za formiranje nove vlade i da će se vidjeti koja će pobijediti.

Upitan kolike su šanse da DS formira novu vladu, Mićnović je odgovorio da bi to bilo normalno i da je to logična opcija s obzirom da je prethodna vlada dobila povjerenje građana ukupnim brojem glasova.

On je istakao je da postoje dvije varijante za formiranje nove vlade i da će se vidjeti koja će pobijediti, a na pitanje kolike su šanse da demokrate budu stožer te vlade odgovorio da bi to "bilo normalno".

"To bilo normalno i da je to logična opcija s obzirom na to da je prethodna vlada dobila povjerenje građana ukupnim brojem glasova", istakao je Mićunović i naglasio da prethodna vlada želi da nastavi reforme koje je započela.
XS
SM
MD
LG