Dostupni linkovi

DPS jednoglasno odbio Lazovićevu ostavku


Članovi budvanskog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) jednoglasno su odbili ostavku predsednika Odbora Bora Lazovića, saopšteno je u subotu iz te stranke.

U saopštenju Opštinskog odbora (OO) navodi se da je Lazović sinoć, na sednici kojoj su pored skoro 100 članova prisustvovali i predsednik Opštine Lazar Rađenović, potpredsednik DPS-a Svetozar Marović i koordinator te stranke za Budvu Mevludin Nuhodžić, najavio povlačenje sa te funkcije.

On je, kako se navodi, za takav postupak naveo tri razloga - situaciju sa presudom presudom budvanskim funkkcionerima u aferi Zavala, odnos na relaciji država-grad koji, prema njegovom mišljenju, nije na nivou kakav Budva zaslužuje, a ko treći razlog „opšteprisutnu ’hajku’ prema tom gradu, koja je kulminirala posljednje dve godine u medijima“.

„Jednoglasno je odbijena ponuđena ostavka Lazovića i doneti zaključci da budvanski odbor DPS-a nastavi jedinstveno da se priprema za predstojeće izbore, kao i da se o toku rasprave i temama diskusija obavesti vrh DPS-a“, zaključuje se u saopštenju.
XS
SM
MD
LG