Dostupni linkovi

Policajac koji je udario Perovića suspendovan


Policajac Božidar Jauković suspendovan je do izjašnjenja tužioca u vezi incidenta u ugostiteljskom objektu u Herceg Novom, u kojem je povrijeđen bivši predsjednik Liberalnog saveza Slavko Perović, saopštila je Uprava policije.

Policija je saopštila da je u saopštenju dela i detalje incidenta u prema kojem je Perović udario policajca , a da je policajac" da bi dbio napad, odgurnuo Perovića, koji je pao na tlo.

Direktor Uprave policije Božidar Vuksanović obišao je danas Područnu jedinicu Herceg Novi gdje je na kolegijumu naloženo da se kompletan predmet sa ljekarskom dokumentacijom dostavi Osnovnom državnom tužiocu na ocjenu i mišljenje da li ima elemenata bića krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti ili drugog krivičnog djela.

„Kao kao i da li su službenici Područne jedinice Herceg Novi prekoračili zakonska ovlašćenja u primjeni sredstava prinude“ naveo je direktor policije.

"Jauković neće obavljati policijske poslove do izjašnjenja tužioca o ovom događaju", kaže se u saopštenju koje je potpisao rukovodilac Područne jedinice policije Herceg Novi, Goran Banićević.
XS
SM
MD
LG