Dostupni linkovi

Nikolić: U nedjelju posljednja šansa za promjene


Predsjednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je danas birače da 20. maja, na drugom krugu izbora za predsjednika Srbije, glasaju za bolju budućnost, te ocijenio da je to posljednja šansa za promjene.

"Nemojte kažnjavati sebe tako što ćete ostati kod kuće. Bolje kaznite (kandidata Demokratske stranke Borisa) Tadića za sve što je obećao, a nije ispunio. Ako ne glasate to će biti isto kao da ste glasali za Borisa Tadića. Izađite i glasajte za bolju budućnost vas i vaše dece", poručio je Nikolić.

On je ocijenio da su rezultati izbora u nedjelju, 20. maja, vrlo neizvjesni i da svaki glas može da odluči ko će biti predsjednik Srbije - saopšteno je iz SNS-a.

"Srbiji je potreban predsednik svih građana, koji će se boriti protiv kriminala i korupcije, koji će biti nezavisan od političke elite i bez ikakve obaveze prema političkim strankama", poručio je Nikolić.

Prema njegovim riječima, Srbiji je danas potrebna Vlada koja će pažnju posvetiti rješavanju nagomilanih ekonomskih problema u zemlji.

Građani Srbije u drugom krugu predsjedničkih izbora biraju između Borisa Tadića, kandidata koalicije "Izbor za bolji život", i Tomislava Nikolića, kandidata koalicije "Pokrenimo Srbiju".
XS
SM
MD
LG