Dostupni linkovi

Na donatorskoj večeri kod Klunija za Obamu 15 milionaNa donatorskoj gala večeri u organizaciji glumca Džordža Klunija američki predsednik i kandidat demokrata Barak Obama sinoć uspeo je da sakupi 15 miliona dolara za svoju kampanju.

"Sakupili smo puno novca, jer svi vole Džordža", rekao je u šali Obama obraćajući se zvanicama. Oko 150 donatora Demokratske stranke, među kojima brojne holivudske zvezde, prisustvovale su gala večeri koju je Kluni organizovao u bašti svoje vile u Holivudu.

"Ljudi me vole, ali obožavaju Džordža Klunija", dodao je Obama.

Među zvanicama su primećeni Džek Blek, Bili Kristal, Salma Hajek, Tobi Megvajer, Barbra Strejsend, modna kreatorka Dajan Von Furstenberg.

Obama se tokom večeri osvrnuo i na svoju izjavu o tome da podržava homosekusualne brakove, koja je imala veliki odjek ne samo u SAD već i u svetu.

"Istina je da je to logičan nastavak onoga što predstavljaju SAD. Mi smo država koja svakoga prihvata, prema svakom se pravedno odnosi. Da li će nas to učiniti jačim? Mislim da hoće i u tome i jeste stvar", rekao je kandidat demokrata na predsedničkim izborima 6. novembra.
XS
SM
MD
LG