Dostupni linkovi

Jedan mrtav u tuči Pakistanaca i Avganistanaca u skrovištu na salašu u blizini Subotice


Jedan muškarac ubijen je jutros oko tri sata u tuči dvije grupe ilegalnih imigranata iz Avganistana i Pakistana na napuštenom salašu u okolini Subotice, saznaje "Blic".

Prema njihovim nezvaničnim saznanjima, ubijeni muškarac je državljanin Pakistana, koji je ilegalno ušao u Srbiju s namjerom da dođe do zapadne Evrope. U tuči je teško povrijeđen još jedan Pakistanac.

Kako navodi izvor "Blica" iz MUP Srbije, do tuče je vjerovatno došlo kada su Pakistanci napali grupu avganistanskih imigranata koji su takođe bili sakriveni u okolini salaša na Senčanskom putu.

Prema dosadašnjim saznanjima policije, nakon tog napada, Avganistanci su krenuli u osvetu koja se završila ubistvom. Za sada nepoznati počinilac žrtvu je ubo nožem.

Zločin je policiji prijavio državljanin Pakistana. Uviđaj je obavila subotička policija, a teško povrijeđeni Pakistanac je prebačen u bolnicu.

Svjedok zločina je na priveden na saslušanje u policiji, ali zbog jezičke barijere on za sada nije pružio informacije o ubici. Policija na slašu nije zatekla ni jednog učesnika tuče, a potraga je nastavljena.
XS
SM
MD
LG