Dostupni linkovi

Mitrovica: Uhapšena dvojica osumnjičenih za pucnjavu


Policija Kosova uhapsila je dve osobe osumnjičene da su učestvovale u pucnjavi u sredu u južnom delu Mitrovice, kada je jedna osoba poginula, a druga teško ranjena.

"Policija Kosova je uhapsila dvojicu osumnjičenih stanovnika Mitrovice, starih 23 i 24 godine, i oni trenutno daju izjave pred policijskim istražiocima", navodi se u saopštenju.

Policija je dodala i da je na tragu još dvojice osumnjičenih za ubistvo.

Policijski istražioci intenzivno rade na pronalaženju drugih osumnjičenih i obezbeđivanju materijalnih dokaza, dok je na dve lokacije pronađeno i oduzeto jedno automatsko oružje i jedan pištolj za koje se sumnja da su korišćeni.

Portparol Policije Kosova za region Mitrovice Besim Hoti izjavio je ranije da je kao rezultat upotrebe vatrenog oružja od strane dve grupe jedna osoba preminula na licu mesta, dok je druga nakon prijema u Bolnici u južnom delu Mitrovice u teškom stanju prebačena u KBC u Prištini.

Hoti je rekao da policija sumnja da ima i drugih ranjenih osoba koje su pobegle sa lica mesta i istakao da se sumnja da se radi o sukobu kriminalaca. Hoti je takođe kazao da su učesnici sukoba identifikovani.
XS
SM
MD
LG