Dostupni linkovi

Posljednje izdanje Queer Festivala u Zagrebu


Danas počinje posljednji Queer Zagreb festival: u 19 sati u kinu Europa u suradnji s časopisom Elle održat će se svečana premijera filma "Elles" s proslavljenom Juliette Binoche.

Službeno otvorenje festivala bit će u 21 sat u Zagrebačkom plesnom centru s predstavom koreografkinja iz Južnoafričke Republike i Malija o modelima ženske komunikacije Corespondances.

Program festivala se po različitim lokacijama po gradu nastavlja sve do idućeg ponedjeljka, pri čemu se svaki dan u kinu Europa održavaju projekcije u 17, 19 i 21 sat, svaku noć je party program u Hotpotu u Petrinjskoj 31 (osim subote kada party groznica dolazi u dvoranu Jedinstvo s njujorškim clubbing spektaklom Pussy Faggot), a u večernjim satima su na rasporedu izvedbe.

Festival će svoje posljednje izdanje okruniti s posebnim događajem obilježavanja svojih deset godina u HNK-u u nedjelju, te remek djelom jednog od najpoznatijih europskih koreografa, Raimunda Hoghea na zatvaranje festivala u Muzeju suvremene umjetnosti u ponedjeljak 30. travnja, javlja HRT.
XS
SM
MD
LG