Dostupni linkovi

Medojević uputio pismo na preko 2000 adresa u Evropskoj uniji i SAD-u


“Narod Crne Gore bez podrške slobodne, demokratske Evrope nema snage da se izbori protiv mafije na vlasti“- poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u pismu koje je uputio na više od 2 hiljade adresa političara, državnika, NVO aktivista, novinara, u Evropskoj uniji i SAD-u, piše Dan.

“Koristim ovu priliku da Vas zamolim da obratite pažnju na borbu naroda jedne male, ali stare evropske države, protiv posljednjeg totalitarnog režima na tlu Evrope. Podignite svoj glas, pozovite svoje prijatelje, političare, medije, analitičare, NVO aktiviste, da pomognu mom narodu da se poslije višedecenijskog terora jednoumlja i diktature, izbori za slobodu, demokratiju i krene putem mira, stabilnosti i prosperiteta, istakao je u pismu Medojević.

On je naveo da je riječ o “nadčovječanskoj borbi malog broja lidera demokratske Crne Gore, koji su godinama izloženi progonu partijski kontrolisanih bezbjednosnih službi i sa njima povezanih medija, bandi ubica i švercera narkotika, cigareta, oružja, kao i od tužilaštva, pravosuđa, ali i pojedinih korumpiranih predstavnika međunarodne zajednice.”
XS
SM
MD
LG