Dostupni linkovi

Policija Makedonije utvrdila profil ubica kod Smiljkovskog jezera


Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije utvrdilo je profil ubica pet osoba kod Smiljkovskog jezera, ali još nije poznat njihov identitet, izjavila je danas ministarka Gordana Jankulovska.

Ona je dodala da je istraga napredovala i da je pronađeno nekoliko vozila koja su ispitana, prenela je TV stanica Kanal 5.

Jedno vozilo je nađeno 10 kilometara od mesta ubistva, a prema tragovima koji su nađeni u njemu, pretpostavlja se da je povezano sa ubistvom.

Ministarka unutrašnjih poslova rekla je da je utvrđeno nekoliko mogućih scenarija, a jedan, koji je malo verovatan ali ipak nije odbačen, jeste da su žrtve bile svedoci drugog zločina i da su zbog toga ubijeni.

Tokom prethodna tri dana na razgovor je pozvano oko 100 osoba, rekla je Jankulovksa, dodajući da je policija puno korisnih informacija dobila od građana koji su pozivali besplatnu telefonsku liniju.

Pet osoba ubijeno je u četvrtak kod Skoplja. Napadači su do mesta zločina došli vozilima i u svoje žrtve pucali iz neposredne blizine iz tri ugla i iz tri različita tipa oružja.
XS
SM
MD
LG