Dostupni linkovi

Čedomir Jovanović kandidat za predsjednika Srbije


Lider "Preokreta" i Liberlano demokratske partije, Čedomir Jovanović najavio je da će se kandidovati za predsjednika i poručio da u tu borbu unosi sve što je uradio poslednjih 15 godina.

Imam veliki, ali ostvariv cilj pred sobom - da dovedem do pobede energiju i snagu većine građana koji u drugim kandidatima ne vide ništa osim fraza i gole borbe za procente", rekao je lider "Preokreta" i LDP.

Jovanović je kazao da u tu borbu unosi istinu da Srbija više ne može kao do sada i da ljudi to znaju i žele da pokažu na tim izborima.

Uz napomenu da su predsJednički izbori borba ideja i jedina prilika da građani Srbije, a ne partije, urede zemlju, Jovanović je istakao da na tim izborima ne treba da bude kalkulacija, favorita, unapred određenih rezultata, partija, koalicija, već da su bitni samo građani.

Jovanović je naveo da neće ponavljati ono što svi građani žele - posao, razvoj, siguran život, nego da će ponuditi političke istine neophodne da te njihove potrebe budu ispunjene, piše u saopštenju LDP-a.

"Neću biti slatkorečiv, nego iskren", poručio je Jovanović.

Osim Jovanovića i aktulenog predsjednika Srbije Borisa Tadića u utrku za predsjednika Srbije prema najavama ući će vicepremijer i ministar policije Ivica Dačić i lider Naprednjaka Tomislav Nikolić.
XS
SM
MD
LG