Dostupni linkovi

Beograd: Osumnjičeni za napad na Piksijevu kuću pušten na slobodu


Bivši potpredsednik zajednice klubova "Super lige" Dragan Aca Bulić, koji je uhapšen u petak, pušten je policijskog pritvora pre isteka roka od 48 sati.

Bulić se sumnjiči za posedovanje manje količine droge za ličnu upotrebu i ne dovodi se u vezu sa bombaškim napadom na kuću nekadašnjeg reprezentativca Dragana Stojkovića Piksija u Nišu, kako je to saopšteno u petak prilikom njegovog hapšenja.

Bulićev branilac Ognjen Radić rekao je Tanjugu da je Bulić pušten pre isteka roka od 48 sati zadržavanja u policiji, i da je tokom salušanja negirao da ima bilo kakve veze sa drogom koju je policija pronašla u njegovoj kući.

Bulić nije privođen pred istražnog sudiju i eventualni postupak protiv njega teći će redovnim tokom (bez pritvora i hitnosti u postupanju). Za krivicno delo posedovanje droge za ličnu upotrebu zaprećena je kazna do tri godine zatvora.

Osim Bulića, na slobodu je pušten i Saša Vranić, koji se sumnjiči za nedozvoljeno nošenje oružja.

Protiv osumnjičenih za napad na Stojkovićevu kuću postupak će biti nastavljen pred sudom u Nišu.

Osim Bulića i Vranića, u petak su uhapšeni Igor Dragojević i Nikola Tomović, dok se Markom Poljakom i dalje traga.

Bulić je vlasnik beogradskog restorana "Ruski car" i Fudbalskog kluba "Železnik", a on je sin kontroverznog biznismena Jusufa Juse Bulića, ubijenog 1998. godine.

Aktivirana eksplozivna naprava bačena je u dvorište porodične kuće Dragana Stojkovića u selu Pasi poljana kod Niša 23. februara 2012. godine. Tom prilikom nije bilo povređenih.
XS
SM
MD
LG