Dostupni linkovi

Lagumdžija sa Jeremićem i predsednicom skupštine Srbije


Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija, koji boravi u poseti Beogradu, razgovaraće danas sa zvaničnicima Srbije.

Lagumdžija se juče sastao sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, s kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i evropskim integracijama Srbije i BiH.

Tadić i Lagumdžija su tokom razgovora istakli značaj međusobne podrške Srbije i Bosne i Hercegovine na putu ka Evropskoj uniji.

Tokom susreta bilo je reči o razvoju političke i ekonomske saradnje Srbije i BiH, kao i o situaciji u regionu, saopštila je Pres služba predsednika.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije je najavljeno da će se Lagumdžija danas sastati sa šefom srpske diplomatije Vukom Jeremićem, a iz kabineta predsednice skupštine da će razgovarati i sa Slavicom Đukić Dejanović.

Lagumdžija će se, tokom posete Beogradu, sastati i sa zamenikom premijera i ministrom unutrašnjih poslova Srbije Ivicom Dačićem, saopštio je MUP Srbije.

Teme razgovora biće, kako je najavilo Ministarstvo spoljnih poslova BiH, bilateralni odnosi i mogućnosti za njihovo unapređenje.
XS
SM
MD
LG