Dostupni linkovi

Angelina Jolie na crvenom tepihu u Zagrebu


Drago mi je što će kroz moj film "U zemlji krvi i meda" svijet saznati više o regiji koja je prošla ratne strahote jer se u vrijeme kada se to događalo malo znalo o tome, rekla je holivudska glumica Angelina Jolie na crvenom tepihu kina CineStar Arena, uoči premijere svog redateljskog i scenarističkog prvijenca koja upravo traje u tom kinu.

Jolie je rekla da joj je drago što je ponovno u Hrvatskoj, podsjetivši da je prvi put Hrvatsku posjetila prošlo ljeto kada je bila gošća na Brijunima kod prijatelja i kolege Rade Šerbedžije, dok je regiju, napomenula je, zavoljela snimajući film s lokalnim glumcima koji su i vlastita iskustva o ratu primijenili u film.

O kritikama srpskih medija da je film jednostran, Jolie je rekla kako to nije dokumentarni film, već ljubavna priča, i to ljubavna priča koja se zbog raznih okolnosti nije uspjela realizirati.

Rade Šerbeždija, koji u filmu glumi srpskog generala, rekao je da je dosad izbjegavao glumiti u ratnim filmovima, no ovaj je prihvatio zbog dobrog scenarija, neobične ljubavne priče o dvoje lijepih, mladih i toplih ljudi koji su zbog ludila rata završili tako kako su završili.

Uz brojne novinare, snimatelje i fotografe, i uz jako osiguranje, Angelinu Jolie, dočekalo je u Areni petstotinjak oduševljenih obožavatelja kojima je strpljivo dijelila potpise, zadržavši se na crvenom tepihu oko sat vremena.
XS
SM
MD
LG