Dostupni linkovi

Angelina Jolie stigla u Zagreb


Američka glumica Angelina Jolie doputovala je u Zagreb gdje će večeras predstaviti svoj redateljski i scenaristički filmski prvijenac "U zemlji krvi i meda", a na crvenom tepihu u predvorju CineStara Arena trebala bi se zadržati oko jedan sat.

Kako u Zagrebu nije bilo moguće organizovati konferenciju za novinare, ni pojedinačne intervjue s Angelinom Jolie, ona će se s novinarima i snimateljima uoči projekcije filma zadržati duže nego inače, oko jedan sat ili više, rekla je Ivona Lušić, glasnogovornica "Blitza", distributera tog filma.

Najavila je da će okupljanje na 'crvenom tepihu' dugom 60 metara, postavljenom u predvorju CineStar Arene, početi već oko 16 sati, a osim za novinare, snimatelje i fotografe rezervisana su mjesta i za obožavatelje popularne glumice.

Osim rediteljice, kojoj je nakon posjeta Brijunima ovo drugi boravak u Hrvatskoj, na premijeru će doći ekipa filma predvođena Zanom Marjanović, Goranom Kostićem, Radom Šerbedžijom, Vanesom Glođo i Brankom Đurićem.

Očekuje se i dolazak mnogih osoba iz hrvatskog kulturnog i političkog, među ostalima, hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, te zvijezda s hrvatske estrade koje će prošetati drugim, paralelnim 'crvenim tepihom'.
XS
SM
MD
LG