Dostupni linkovi

Potvrđen identitet, uhapšeni Bojović i Vlada Budala


Španska policija potvrdila da su uhapšeni Luka Bojović, Vlada Milisavljević, zvani Vlada Budala, Siniša Petrić i Bojovićev kum Vladimir Mijanović, saznaje B92.

Ranije je direktor policije Srbije Milorad Veljović rekao da se provjeravaju informacije, ali da prema njihovim saznanjima su uhapšena četvoro ljudi, među kojima je i Luka Bojović.

“U toku dana ćemo razmeniti otiske papilarnih linija, fotografije i druge potrebne materijale u cilju potvrde identifikacije, da li se radi o ovim osobama”, rekao je Veljović.

Blic piše da je Bojović uhapšen jer ga je odao najbolji prijatelj Miloš Bata Petrović, koji važi za jednog od vođa srpskog podzemlja u Holandiji i najvećeg suparnika Sretena Jocića, zvanog Joca Amsterdam.

Blicov izvor iz MUP-a Srbije je rekao da je srpska policija još početkom novembra 2011. od Petrovića, koji u Holandiji služi zatvorsku kaznu zbog ubistva Srđana Miranovića, Jocićevog kuma, dobila informaciju o skrivanju Bojovića. Ta informacija je prosleđena kolegama u Španiji, koja je organizovala potragu u kojoj je Bojović sinoć uhapšen, dodaje taj izvor.
XS
SM
MD
LG