Dostupni linkovi

Podgorica: MANS poručio Lukšiću da počne raditi


Predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i Studentske unije održali su danas performans na trotoaru preko puta zgrade crnogorske vlade sa porukom premijeru Igoru Lukšiću da počne da radi svoj posao i da se građanima ne obraća preko Facebooka.

„Došli smo da kažemo premijeru da mora da radi svoj posao, da mora da ukine cijenu struje tu kakva jeste jer je to u interesu građana, da mora naložiti predstavnicima Regulatorne agencije za energetiku (RAE) da podnesu ostavke kao i da mora da naloži tužiocu da uđe u Elektroprivredu (EPCG), Jugopetrol i Kombinat aluminijuma (KAP) i sve one promašane privatizacije“, poručio je predstavnik MANS-a, Vuk Maraš.

On je novinarima kazao da Lukšić mora na kraju da uđe i u Vladu Crne Gore i da na taj način pokaže da građani hoće jednu čistu vladu, da žele čiste račune, poštene ministre, a ne situaciju kakva je sada.

Učesnici performansa, njih 20, sjeli su na trotoar preko puta Vlade sa otvorenim lap -topovima na čijim ekranima je bila Lukšićeva Facebook stranica.
XS
SM
MD
LG