Dostupni linkovi

Bivša žena Ive Pukanića pronađena mrtva


Mirjana Pukanić, bivša žena ubijenog vlasnika Nacionala Ive Pukanića, pronađena je u subotu uveče mrtva u svom stanu u Zagrebu, javlja hrvatski portal index.hr.

Taj portal navodi da policija još uvek ne želi zvanično da potvrdi smrt Pukanićeve, dok ne obavesti njenu porodicu.

Indeks dodaje da na telu nema tragova nasilne smrti, te je prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage isključeno ubistvo.

Uviđaj je u toku, a uzrok smrti biće otkriven posle obdukcije, dodaje hrvatski portal.

Hrvatski mediji pisali su poslednjih godina da je Mirjana Pukanić imala zdravstvenih problema, pre svega psihičkih i da je zavisna od narkotika.

Njoj se i sudilo zbog posedovanja kokaina, i u tom procesu je u decembru 2009. oslobođena optužbi, da bi u martu 2011. županijski sud u Zagrebu ukinuo oslobađajuću presudu Opštinskog krivičnog suda i naredio pokretanje novog procesa.

Vlasnik hrvatskog Nacionala Ivo Pukanić ubijen je eksplozivnom napravom skrivenom u skuteru na parkiralištu pokraj redakcije tog lista u centru Zagreba 23. oktobra 2008.

U Srbiji se pred Specijalnim sudom u Beogradu za ubistvo Pukanića sudi Sretenu Jociću zvanom Joca Amsterdam, Željku Milovanoviću kao neposrednom izvršiocu ubistva i Milenku Kuzmanoviću. Županijski sud u Zagrebu 3. novembra 2010. godine šestoricu optuženih osudio je na ukupno 150 godina zatvora zbog ubistva Pukanića i Franjića.
XS
SM
MD
LG