Dostupni linkovi

Nikolić: Potrebni dokazi za pravdanje hapšenja VeselinovićaPredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da je potrebno dosta dokaza da se opravda hapšenje Zvonka Veselinovića koji je, kako je naveo, pomogao Srbima na severu Kosova da izdrže prethodna tri
meseca.

"Pretpostavljam da ovo (hapšenje) nije početak ukidanja srpskih institucija. Zaista treba dosta dokaza da se opravda hapšenje čoveka koji je pomogao Srbima da izdrže ova tri najteža meseca", rekao je Nikolić novinarima pošto je dao izjavu u Prekršajnom sudu u Beogradu.

"Nikada nijednog kriminalca nećemo da zaštitimo, ali mi se čini veoma indikativnim zašto Veselinovića hapse baš sada", rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao je da je i ranije govorio da ne vredi u javnosti optuživati Veselinovića da je kriminalac, nego da bi to trebalo da urade organi za to zaduženi.

Predsednik SNS-a danas je u Prekršajnom sudu dao izjavu povodom prijave koju je protiv njega podnela komunalna policija Gradske uprave Šapca zbog leplenja plakata u aprilu.
XS
SM
MD
LG