Dostupni linkovi

Mitrović: Ne možete sprečiti Pink da objavljuje


Vlasnik TV Pink željko Mitrović izjavio je danas u Beogradu da institucije Hrvatske ne mogu sprečiti Pink da objavljuje informacije o incidentima na čijoj su meti Srbi u Hrvatskoj ili o tamošnjim neispravnim proizvodima.

Reagujući na zahtev Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske da vlasti Srvije preduzmu mere zbog emitovanja "negativnih i neosnovanih sadržaja" o Hrvatskoj na televiziji Pink, Mitrović je saopštio da nikakva reagovanja institucija u Hrvatskoj ne mogu da spreče Pink da objavljuje informacije.

"Ne možemo prikrivati i ne objavljivati informacije o robi i proizvodima iz Hrvatske koji su neispravni, zagađeni ili otrovni, a prodaju se na srpskom tržištu. Što se tiče otimanja srpske imovine, to prepuštamo međunarodnim institucijama kao i Vašim i našim pravosudnim organima", naveo je on u saopštenju upućenom Ministarstvu spoljnih poslova Hrvatske.

Hrvatska je predstavniku ambasade Srbije u Zagrebu danas izrazila "najoštriju osudu i zabrinutost zbog emitovanja negativnih i neosnovanih sadržaja" o Hrvatskoj, njenim institucijama i hrvatskim privrednim subjektima u programu televizije Pink.
XS
SM
MD
LG