Dostupni linkovi

Antivladini protesti u više gradova Hrvatske


Na antivladinim protestima održanim danas u nekoliko gradova Hrvatske okupilo se, od tridesetak demonstranata u Virovitici do najviše u Varaždinu - 600 po policijskoj, 1500 po procjeni organizatora, a 150 demonstranata u Slavonskom Brodu iz Zagreba je došao pozdraviti Ivan Pernar.

Demonstranti su se oko 11 sati okupili na glavnom varaždinskom trgu Korzu tražeći odlazak Vlade za koju smatraju da je korumpirana i vodi državu u propast.

Na protestu u Slavonskom Brodu okupilo se oko 150 Brođana. Nakon kratkih govora pred zgradom županijske uprave protestovali su i pred sjedištem županijskog HDZ-a izvikujući parole"HDZ odlazi", "Jaco odlazi".

Antivladin protest održan je i u Zadru. "Mladi, obrazovani i bez perspektive", "Vlado, odlazi" i "Lopovi, lopovi" – neke su od poruka koje su uzvikivali demonstranti, uglavnom mlađi ljudi.

Na antivladinom protest u Virovitici okupilo se tridesetak nezadovoljnih građana. Protestovali su zbog, kako je rekao organizator Saša Horžić, jer su nezadovoljni stanjem u državi i ljudima koji ju vode.
XS
SM
MD
LG